Մենք ամեն օր թույն ենք ուտում․ Իմացեք սա և գնեք օգտակար լոլիկներ

Միացրեք մեզ Telegram-ում

Ամառային սեզոնին մենք բոլորս փորձում ենք ավելի շատ բանջարեղեն և մրգեր գնել, որպեսզի ամբողջ տարին ապահովենք մեր օրգանիզմը վիտամիններով։


Օրվա աստղագուշակ


Շատ դժվար է տարբերել բնական բանջարեղենը գենետիկորեն ձևափոխված բանջարեղենից։ Մենք ձեզ համար պատրաստել ենք 2 հիմնական նշան, որոնք ցույց են տալիս, որ, ամենայն հավանականությամբ, ձեր առջև GM բանջարեղեն ունեք։

Ինչպես ընտրել բնական լոլիկ․

ԳՄՕ պարունակող լոլիկը արտաքինից ավելի գեղեցիկ է, բայց անբնական համ ունի։ Եթե ​​լոլիկը կատարյալ կլոր կամ օվալ է, չափազանց փայլուն է, կամ բոլորը նույն չափի են, ապա պետք է մտածել՝ գնել դրանք, թե ոչ: Բնականության հիմնական նշանը միջատներից վնասված և մանրացված նմուշների առկայությունն է։

Համտեսել լոլիկը․ Սեղմեք ձեր մատով. եթե չի պայթել, և դրա վրա մնա մատի փորվածք, ամենայն հավանականությամբ այն վնասակար է:

Եթե կտրեք բնական լոլիկ, և այլ բնական բանջարեղեն և մրգեր, ապա դրանցից անմիջապես կառանձնանա հյութը։

Անշուշտ, ձեզնից շատերը գնել են կիտրոններ կամ նարինջներ, որոնցից գրեթե անհնար էր քամել հյութը։

ՄԱՆՐԱՄԱՍՆԵՐԸ՝

 

Կիսվել սոց․ ցանցերում ՝
Goodblog